ARTISAN

ARTISAN за GstarCAD

ARTISAN за GstarCAD

GstarCAD има поддржана програма Artisan која нѝ помага да создаваме фотореалистички слики и визуелизации. Artisan е познат во светот како одлично решение за рендерирање за CAD дизајнери кои сакаат брзо и лесно да креираат квалитетни и фотореалистични слики. Тоа е одличен избор за сите дизајнери кои сакаат најдобри перформанси за рендерирање, иновативни карактеристики и исклучителни можности на GstarCAD во комбинација со Artisan.

Апликацијата е многу лесна за употреба и им овозможува на корисниците веднаш да креираат фотореалистични прикази и да визуелизираат 3D проекти во GstarCAD околина. Моќната комбинација на Artisan и GstarCAD не само што го олеснува рендерирањето со интуитивен кориснички интерфејс, туку нуди и широк спектар на претходно поставени материјали, позадини и осветлување за CAD дизајнерите.

Креирањето визуелизации во реално време никогаш не било толку лесно, корисничкиот интерфејс е толку интуитивен што дури и дизајнерите почетници ќе го сметаат за лесен за користење. Со Artisan интегриран како мотор за рендерирање, колаборативниот дизајн GstarCAD 2022 базиран на DWG им овозможува на корисниците веднаш да креираат реални визуелизации на сите 3D проекти, подобрувајќи ја работната ефикасност и скратувајќи го работното време.

Што е уште поважно, постои библиотека која постојано се ажурира и корисниците можат да ги споделуваат своите материјали како што сакаат. Апликацијата овозможува и прецизно позиционирање на сцената според намерата на дизајнерот.