GstarCAD Architecture

За 2D и 3D CAD архитектонски дизајн
Достапна алтернатива на AutoCAD Architecture

GstarCAD Architecture

Достапна лиценца

Постојани лиценци, ажурирања…

GstarCAD Architecture

Додатоци / екстензии

Додатоци, модули и екстензии

GstarCAD Architecture

Споредба на верзии

GstarCAD Архитектура

GstarCAD Architecture

Техничка поддршка

Прашања, мислења, предлози…

GstarCAD Architecture

GstarCAD Архитектура


Вистинското решение за архитектите

GstarCAD Architecture е професионален CAD софтвер специјализиран за архитектонски дизајн. Се базира на GstarCAD Professional платформата. GstarCAD Architecture има дополнителни функционалности потребни за поефикасен дизајн. Со соодветни и специјализирани алатки за дизајн, помага поефикасно и побрзо да се креира техничка документација и 3D модели на згради. GstarCAD Architecture вклучува карактеристики како што се 3D моделирање на згради, визуелизација, бази на податоци за 2D и 3D елементи, напредни методи за димензионирање, инвентар на елементи и материјали и многу повеќе.

GstarCAD Архитектура

Преземањето е лесно. Преземете ја бесплатната 30-дневна верзија и пробајте го софтверот. Кога купувате постојана лиценца, можете да ја изберете и опцијата за одржување на лиценцата, која обезбедува бесплатна техничка поддршка и идни надградби.

Пробајте го софтверот пред да го купите

РАЗМИСЛЕТЕ СЕГА

Заштедете на надградби, техничка поддршка и други поволности со опцијата за одржување 365 AutoRenewal Subscription за вашата вечна лиценца.

GstarCAD Архитектура
Автоматско обновување на претплатата 365

Дознајте повеќе за придобивките од годишната услуга за одржување лиценца