CP-Симболи

500.000+ CAD симболи, стандардни делови, предмети и фитинзи за мебел за секторите архитектура, машинско инженерство, електро, HVAC (гасовод, водовод, канализација, вентилација, санитарија, климатизација), за CAD компатибилен со DWG / DXF.

CP Symbols

Архитектонски

Архитектура и градежништво

CP Symbols

Механички

Машинско инженерство и производство

CP Symbols

HVAC и цевки

HVAC и индустриски постројки

CP Symbols

Електрични

Електрични инсталации и автоматизација

CP Symbols

500.000+ CAD библиотека


Архитектонски: отвори, прозорци, врати, мебел, покуќнина, кујнски апарати, топографски симболи, симболи UCS, спасување

Механички: стандардни делови, завртки, навртки, подлошки, челични профили, прачки, жица, челични цевки, симболи за заварување, хидраулика и пневматика

HVAC и цевки: симболи за греење, вода, канализација, противпожарни и технолошки инсталации, вентилација, вакуум технологија, санитарни предмети,

Електрични: системи за поврзување, контрола и безбедност, осветлување, мерни уреди, противпожарни инсталации, системи за аларм и следење

Компатибилност

CADprofi и CP-Symbols автоматски се конфигурираат да бидат оптимално компатибилни со кој било избран софтвер (AutoCAD, AutoCAD LT, ARES Commander, BricsCAD, GstarCAD, IntelliCAD, progeCAD, ZWCAD, итн.).

Создадените цртежи се целосно компатибилни со форматите DWG и DXF.

CP Symbols


Немате DWG-CAD?

На пример, изберете GstarCAD, евтината алтернатива на AutoCAD

CP-Пакет симболи

Пакетот CP-Symbols се состои од следниве програми: CP-Symbols HVAC & цевки, CP-Symbols Електрични, CP-Symbols Архитектонски, CP-Symbols Механички. За комплетна колекција има промоција -50%!

Пред да нарачате, пробајте го софтверот

МОЌНО РЕШЕНИЕ

Вашиот софтвер расте со растечките барања. Комплетни CADprofi индустриски модули со соодветните CAD библиотеки веќе вклучени:

-CADprofi Архитектонски

-CADprofi Електричен

-CADprofi Механички

-CADprofi HVAC и цевки

-CADprofi Suite – Сите во едно (-50%)

Повеќејазичен

Корисничкиот интерфејс базиран на Уникод поддржува 23 јазици, односно англиски, бугарски, кинески, хрватски, чешки, дански, холандски, фински, француски, германски, грчки, унгарски, италијански, корејски, полски, португалски, романски, руски, српски, словенечки, шпански , шведски и турски.

CP Symbols