• Blog

‘’Your AutoCAD license is not valid’’ – Што да направите?

март 6th, 2024|Коментарите се исклучени на ‘’Your AutoCAD license is not valid’’ – Што да направите?

Што значи: „Your AutoCAD license is not valid“? Пораката „ Your AutoCAD license is not valid “ обично се прикажува кога има проблеми со лиценцирањето на софтверот AutoCAD. Ова може да се должи на [...]

 • Blog

Најдобрата 2D CAD програма во 2024 година

март 1st, 2024|Коментарите се исклучени на Најдобрата 2D CAD програма во 2024 година

2D CAD софтверот постои многу години, па дури и сега има уште многу теми во кои треба да се истражува и многу прашања на кои треба да се одговори во врска со 2D CAD [...]

 • Blog

GstarCAD 2024: Како да импортирате STEP-датотеки?

септември 4th, 2023|Коментарите се исклучени на GstarCAD 2024: Како да импортирате STEP-датотеки?

GstarCAD 2024 ви овозможува да импортирате нови 3D датотеки како STEP и IGES! GstarCAD дополнително ја подобрува оперативната ефикасност и го подобрува корисничкото искуство со оптимизирана брзина и квалитет, проширена API компатибилност, надградени алатки за [...]

 • Blog

GstarCAD 2024 – Ново издание на најпопуларниот CAD софтвер

септември 4th, 2023|Коментарите се исклучени на GstarCAD 2024 – Ново издание на најпопуларниот CAD софтвер

Откријте што е ново во долгоочекуваниот GstarCAD 2024! Преземете ја новата пробна верзија и уверете се во квалитетот на новата верзија и размислете за надградба на постоечкиот GstarCAD софтвер. https://www.youtube.com/watch?v=52Eqs-K05P8&list=PLFzUDPFngCzr0dZon4o025FG338Qn82TO&index=1 Преземете го GstarCAD [...]

 • Blog

GstarCAD STANDARD или GstarCAD Professional?

јули 28th, 2023|Коментарите се исклучени на GstarCAD STANDARD или GstarCAD Professional?

GstarCAD STANDARD или GstarCAD Professional? Кој е соодветниот за вас? Разликата помеѓу GstarCAD Standard и GstarCAD Professional е главно во 3D CAD функциите. Професионалната верзија има повеќе функции и можности за 3D моделирање и уредување, [...]

 • Blog

Најдобрата замена за AutoCAD е GstarCAD

јули 26th, 2023|Коментарите се исклучени на Најдобрата замена за AutoCAD е GstarCAD

Ако барате замена за AutoCAD што може да се справи со 2D и 3D дизајн, нацрт и моделирање? AutoCAD е најпопуларниот и најшироко користен CAD софтвер во светот. Сепак, AutoCAD не е единствената достапна [...]

 • Blog

Лиценца за мрежа GstarCAD – Дали е соодветна за вас?

мај 17th, 2023|Коментарите се исклучени на Лиценца за мрежа GstarCAD – Дали е соодветна за вас?

Лиценца за мрежа GstarCAD - Дали е соодветна за вас? Лиценцирањето на GstarCAD е флексибилно. Постојат неколку видови на лиценцирање. Оваа статија ќе ја воведе лиценцата за мрежа и како таа работи. Ќе бидат [...]

 • Blog

Бесплатно преземање на LibreCAD

јули 19th, 2022|Коментарите се исклучени на Бесплатно преземање на LibreCAD

Преземањето на LibreCAD е БЕСПЛАТНО. LibreCAD може да биде корисен за едноставни задачи, затоа кликнете на LibreCAD Download подолу. LibreCAD е слободен CAD софтвер со отворен код. Што е LibreCAD? LibreCAD е 2D CAD [...]

 • Blog

Дали FreeCAD е алтернатива на AutoCAD?

мај 27th, 2022|Коментарите се исклучени на Дали FreeCAD е алтернатива на AutoCAD?

Дали FreeCAD е алтернатива на AutoCAD? FreeCAD е бесплатен софтвер, параметарска алатка за 3D моделирање со отворен код, направена првенствено за дизајнирање објекти во 3D. FreeCAD навистина не е типичен CAD софтвер за изработка [...]

 • Blog

GstarCAD Mechanical 2022

април 20th, 2022|Коментарите се исклучени на GstarCAD Mechanical 2022

Неодамна беше објавена нова верзија на GstarCAD Mechanical 2022. Дали GstarCAD Mechanical 2022 е вистинскиот избор за вас? Прочитајте ја следната статија.Што е GstarCAD Mechanical?GstarCAD Mechanical ги покрива сите функционалности на софтверот GstarCAD Professional, како [...]

 • Blog

Старо за ново – AutoCAD за GstarCAD

април 4th, 2022|Коментарите се исклучени на Старо за ново – AutoCAD за GstarCAD

Уморни од работа со стар, бавен и некомпатибилен CAD софтвер? Сега е вистинското време да изберете нов софтвер со одлична перспектива и да добиете до 50% попуст на едноставна замена „старо за ново“. Дали [...]

 • Blog

Откријте Aplitop TcpMDT за GstarCAD

март 31st, 2022|Коментарите се исклучени на Откријте Aplitop TcpMDT за GstarCAD

Откријте го Aplitop TcpMDT за GstarCAD, најдобриот CAD додаток за геодети! Aplitop TcpMDT за GstarCAD или други CAD платформи се користи од илјадници корисници ширум светот и нуди сеопфатно решение за планирање [...]

 • Blog

Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1

март 31st, 2022|Коментарите се исклучени на Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1

Достапно е ново ажурирање Service Pack 1 (SP1) за GstarCAD 2022! Овој пат, 85 грешки се елиминирани и поправени. Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1 Благодарни сме на сите корисници ширум светот кои [...]

 • Blog

Од CAD до BIM софтвер (IFC)

февруари 21st, 2022|Коментарите се исклучени на Од CAD до BIM софтвер (IFC)

Ако сте корисник на CAD, сè уште можете да соработувате со корисниците на BIM. Можно е да се префрлат модели од CAD во BIM софтвер преку DWG или IFC датотеки. Многу е корисно кога [...]

 • Blog

GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма

октомври 28th, 2021|Коментарите се исклучени на GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма

GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма Откријте што е ново во ова долгоочекувано издание на GstarCAD 2022! Едноставно преземете ја новата демо верзија и уверете се во квалитетот на новата верзија [...]

 • Blog

Ново издание на Spatial Manager 7 за GstarCAD

јули 13th, 2021|Коментарите се исклучени на Ново издание на Spatial Manager 7 за GstarCAD

Излезена е новата верзија 7 на ‘Spatial Manager’ и доаѓа полна со нови функции и подобрувања, кои ќе ви овозможат да бидете многу попродуктивни во развојот на кој било проект, анализа или работа поврзана [...]