Откријте го Aplitop TcpMDT за GstarCAD, најдобриот CAD додаток за геодети!

Aplitop TcpMDT за GstarCAD или други CAD платформи се користи од илјадници корисници ширум светот и нуди сеопфатно решение за планирање на сите видови геодетски/инженерски проекти, од моделирање на терен до сложени проекти за патишта и друга инфраструктура.

Кривата на учење на програмата е кратка и брзо се навикнувате на програмата. Можете да изберете помеѓу постојани и годишни лиценци.

Во видеото ќе видите како да направите геодетски проект во Aplitop:

  • Добивање на постојната состојба од картографија или онлајн сервис за картографија,
  • Проектирање на патишта,
  • Дизајн на шаблони за проектирање на патишта,
  • Добивање на конечната состојба на животната средина,
  • Извештаи и графикони за површината и количината на материјали,
  • Виртуелен приказ на 3D проектот,
  • Доколку сакате да бидете дел од силна корисничка заедница и да дознаете повеќе за карактеристиките на програмата, кликнете

Во случај да сакате бесплатна презентација и совет за воведување на Aplitop TcpMDT за GstarCAD во вашиот работен тек, контактирајте нѐ.