Уморни од работа со стар, бавен и некомпатибилен CAD софтвер? Сега е вистинското време да изберете нов софтвер со одлична перспектива и да добиете до 50% попуст на едноставна замена „старо за ново“.

Дали имате стар софтвер AutoCAD кој повеќе не можете да го користите поради недостаток на функционалност, некомпатибилност со новата Windows околина или поради високите цени за изнајмување?

Се што треба да направите е да нѝ испратите потврда за купување или закуп, а за возврат добивате ваучер или попуст за купување на нов модерен CAD/BIM софтвер.

Ние ги нудиме следните комбинации:

  1. Заменете го AutoCAD LT со GstarCAD Standard 2D
  2. Заменете го AutoCAD со GstarCAD Professional 2D/3D
  3. Заменете го AutoCAD од кој било тип за GstarCAD Architecture 2D/3D
  4. Заменете го AutoCAD од кој било тип за GstarCAD Mechanical
  5. Заменете друг CAD софтвер од трета страна за GstarCAD Professional 2D/3D или GstarCAD Architecture

Која е промоцијата „старо за ново“?

Старо за ново е нова промоција која ви овозможува да го замените вашиот стар CAD софтвер со кој било нов CAD или BIM софтвер.

Дали имате стар CAD софтвер што не го користите? Дали сакате секогаш да имате и ажурирана верзија на вашиот омилен софтвер?

Едноставно престанете да го користите стариот CAD софтвер, а ние ќе се погрижиме да избереме нова програма која потоа ќе можете да ја користите без никакви грижи со вклучено одржување.

Процедура за промоција

За стар софтвер, т.е. AutoCAD или некоја друга CAD или BIM програма, земете со себе или испратете на нашата е-пошта копија од фактурата или приказ на екранот каде што е видливо дека сте ја купиле или изнајмиле програмата. Нашиот CAD/BIM консултант ќе изврши автентикација и ќе ја процени вредноста на вашата стара програма и ќе добиете ваучер за попуст за купување. Доколку одлучите да купите нов софтвер, можете да го платите со ваучер и сами да ја платите разликата во цената.

Најчесто поставувани прашања

 Кои програми ги разгледуваме во рамките на оваа промоција?

Ги земаме предвид сите тековни и застарени софтверски пакети базирани на CAD или BIM технологијата кои исто така поддржуваат формат .dwg или .ifc.

Што можам да купам во оваа промоција?

Можете да изберете било која CAD или BIM програма, а од нашето искуство клиентите најчесто одлучуваат да го заменат AutoCAD со GstarCAD каде попустот е најзабележителен. Можете исто така да изберете неколку други производи, а нивната количина може да биде над проценетата вредност, но разликата во вредноста можете сами да ја платите.

Што е со замена на стариот софтвер за готовина?

За жал, размена на готовина не е можна. Купувањето нова програма, или повеќе од нив, мора да се изврши истиот ден.

Дали добиениот износ/ваучер треба да се искористи во целост?

Да, сумата мора да се потроши во целост. Ако изберете поевтина програма, не можеме да ви ја платиме разликата во цената.

Што треба да се земе предвид пред да се оцени програмата?

Мора да сте сопственик на софтверот, програмата мора да биде на ваше име (фактура или онлајн сертификат) и не смее да се позајмува или „украде“. Ако постои сомневање дека не сте сопственик на програмата, не можеме да ви ја понудиме услугата.

Може ли проценетата вредност да се комбинира со тековните промоции?

Секако. Проценетата вредност се смета како дополнителен попуст кој потоа може да се комбинира со постоечките попусти.

Дали стариот софтвер останува во моја сопственост?

Да. Задржете ја вашата програма и со искористениот попуст набавете си нова програма по подобра цена.

Пробајте го новиот CAD софтвер!

Погледнете кратка презентација на софтверот GstarCAD!

Доколку барате модерен и моќен софтвер по прифатлива цена, пробајте ја новата верзија на GstarCAD. Се разбира, ја искористувате промоцијата „старо за ново“ доколку веќе поседувате постара CAD програма.