Неодамна беше објавена нова верзија на GstarCAD Mechanical 2022. Дали GstarCAD Mechanical 2022 е вистинскиот избор за вас? Прочитајте ја следната статија.

Што е GstarCAD Mechanical?

GstarCAD Mechanical ги покрива сите функционалности на софтверот GstarCAD Professional, како и голем број дополнителни функции за дизајнирање 2D инженерска документација. GstarCAD Mechanical содржи база на податоци со стандардни библиотеки на различни механички инженерски елементи, профили, знаци и симболи за технички цртежи. Програмата има одлични функции за димензии, автоматско нумерирање, создавање инвентар за артикли и отвори со можност за извоз и многу повеќе.

5 причини да изберете GstarCAD Mechanical 2022

GstarCAD Mechanical 2022 е достапен сега, проверете пет причини зошто треба да го изберете!

1. Високо компатибилен со AutoCAD Mechanical

GstarCAD Mechanical 2022 прецизно ги чита и прикажува цртежите и другите податоци создадени во различни CAD програми (вклучувајќи го и AutoCAD Mechanical), а корисниците можат да ги менуваат податоците и да ги испраќаат назад до корисникот користејќи ја наведената CAD програма, и поради оваа двонасочна размена на податоци е многу компатибилен со AutoCAD Mechanical.

GstarCAD Mechanical 2022

2. Пристапна цена

Достапната цена не мора да значи послаб квалитет на производот. Станува збор за балансирање на пристапен, едноставен и исплатлив софтвер.

3. Професионални алатки за дизајн

GstarCAD Mechanical 2022 има повеќе од 100 едноставни и практични алатки за дизајн за да им помогне на корисниците да го поедностават својот работен тек и да ги завршат своите задачи што е можно побрзо.

GstarCAD Mechanical 2022

4. Стандардизација на симболи и елементи

GstarCAD Mechanical 2022 се заснова на стандарди кои можат да го автоматизираат вашиот дизајн со меѓународни стандарди за цртање, како што се ANSI/BSI/CSN/DIN/GB/GOST/ISO/JIS.

GstarCAD Mechanical 2022

5. Флексибилни опции за лиценцирање

Постојана лиценца: Со купување на постојана лиценца, имате право на неограничена употреба на софтверот.

Надградбата е флексибилна: можете да го надградите софтверот кога ќе излезе нова верзија или да ја задржите тековната верзија.

Повеќе видови лиценцирање: самостојните и мрежни лиценци се достапни со сериски број и клуч за USB.

 

GstarCAD Mechanical 2022

Пробајте го GstarCAD Mechanical 2022 сега!

Контактирајте нѐ ако имате какви било прашања: https://www.gstarcad.mk/kontakt/

Преземете ја бесплатната демо верзија на GstarCAD Mechanical 2022: