НАЈДОБРАТА
АЛТЕРНАТИВА
ЗА AUTOCAD

најбрзо 2D/3D CAD
софтвер со постојана лиценца

30 дена бесплатно

НАЈДОБРАТА
АЛТЕРНАТИВА
ЗА AUTOCAD

најбрзо 2D/3D CAD
софтвер со постојана лиценца

30 дена бесплатно

GstarCAD 2025

Home
 • AutoCAD® DWG формат

  CAD програма која не бара конверзија, увоз или извоз на датотеки. Со GstarCAD дизајнирате директно во формат DWG, кој е изворната датотека на сите CAD програми што се користат во различни дисциплини низ светот.

 • Ист кориснички интерфејс како AutoCAD

  GstarCAD е дизајниран за да нѐ потсетува на AutoCAD®, така што на корисникот не му е потребно дополнително време за да научи нова програма.

 • Трајна лиценца по поволна цена

  Купете трајна CAD лиценца и користете ја без временски ограничувања и без годишна претплата.
 • Поддржува формати .dwg и .dxf

  Супериорна поддршка за различни формати .dwg, .dxf, .ifc, .pat, .shx, .lin итн.…
 • Обезбедена техничка поддршка

  Одлична техничка поддршка на локалниот јазик преку телефон и е-пошта

Зошто инженерите го сакаат GstarCAD

AutoCAD® DWG формат

CAD програма која не бара конверзија, увоз или извоз на датотеки. Со GstarCAD дизајнирате директно во формат DWG, кој е изворната датотека на сите CAD програми што се користат во различни дисциплини низ светот.

Ист кориснички интерфејс како AutoCAD

GstarCAD е дизајниран за да нѐ потсетува на AutoCAD®, така што на корисникот не му е потребно дополнително време за да научи нова програма.

Трајна лиценца по поволна цена

Купете трајна CAD лиценца и користете ја без временски ограничувања и без годишна претплата.

Поддржува формати .dwg и .dxf

Супериорна поддршка за различни формати .dwg, .dxf, .ifc, .pat, .shx, .lin итн.…

Обезбедена техничка поддршка

Одлична техничка поддршка на локалниот јазик преку телефон и е-пошта

Кориснички интерфејс како во програмата AutoCAD

autocad desktop interface same as Gstarcad
Кориснички интерфејс и распоред
Изберете од класичниот изглед
на постарите верзии на
AutoCAD и новиот кориснички
интерфејс 'Рибон'.
Управувањето со слоеви (Layer)
е достапно и при користење на
други команди за промена
на изгледот на филтерот.
Лента за апликации
Оваа линија содржи
информации за името и
верзијата на програмата,
името на датотеките
и бројот на преостанати
денови за демо лиценца.
Регистрирајте се
Лента со алатки со многу
команди и командни групи
во зависност од функцијата.
Јазичиња
Отворете повеќе датотеки
оддеднаш и едноставно
преминувајте помеѓу датотеките.
Работна околина
Цртајте и уредувајте цртежи
со помош на покажувачот
на глувчето или менито
'контекст' со десен
клик на глувчето.
Зголемувач
Со средното копче
на глувчето можете да
користите лупа за локално
зголемување на нацртот,
без зголемување на
целокупниот приказ.
Динамично пишување
Интеграција на командната
линија која придонесува
за поефикасно дизајнирање
и намалување на
напрегањето на очите.
Брзи својства
Позната како 'Quick properties'
палета која ги прикажува
главните својства на
избраниот елемент.
Командна линија
Класичен, но корисен
начин за внесување команди
и други задачи и вредности
со помош на тастатурата
Изглед на цртежот
Префрлување помеѓу моделирање
и уредување цртежи 'Layout'.
Прецизен цртеж
Достапни се сите функции
за прецизно цртање, меѓу
нив функцијата 'Snap', мрежата,
следењето, мерењето и скалирањето.

GstarCAD 2025

STANDARD 2025

PROFESSIONAL 2025

PLUS
2025

MECHANICAL 2024

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views


GstarCAD 2025

STANDARD 2025

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views

PROFESSIONAL 2025

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views

PLUS 2025

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views

MECHANICAL 2024

 • CLASSIC / RIBBON CUI


 • DWG / DXF from 2.5 to 2018


 • IFC import / export


 • Revit files import


 • 2D TOOLS BASIC


 • 3D CAD TOOLS


 • DYNAMIC BLOCK EDITOR


 • API / LISP / VBA /GRX / .NET


 • EXPRESS TOOLS


 • STEP/IGES files import


 • Dynamic input


 • Parametric Constraints


 • Mechanical Standards and elements


 • Design/Library


 • Sheets/Bill of materials/Balloons


 • Advanced dimension commands


 • ACAD MECH compatibility


 • Detail Views


Споредба на брзина со AutoCAD

Home

Намалете ги трошоците за вашиот CAD софтвер

Програмата GstarCAD обезбедува големи заштеди.
Ако не сте сигурни или ви е потребен совет за вистинскиот тип на лиценца или
број на лиценци според потребите на вашата компанија, ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Home
Home

ПРИМЕР 1

Замената од AutoCad во GstarCAD Professional ги намалува трошоците за 80% во период од 3 години и за 84% во период од 5 години.

 

Home

ПРИМЕР 2

Преоѓање од 10 самостојни лиценци AutоCAD LT на лиценците за мрежа GstarCAD Standard ги намалува трошоците за 63% во период од 3 години и за 71% во период од 5 години.

 

Home

Новости

GstarCAD 2024: Како да импортирате STEP-датотеки?

GstarCAD 2024 ви овозможува да импортирате нови 3D датотеки како STEP и IGES! GstarCAD дополнително ја подобрува оперативната ефикасност и го подобрува корисничкото искуство со [...]

Милиони задоволни клиенти ширум светот

CAD експерти и дизајнери од мали, средни и светски познати
мултинационални компании користат GstarCAD од 1992 година.

Home

По еден месец користење на GstarCAD Mechanical, ние сме многу задоволни од неговата стабилност и брзина при отворање на датотеки, па затоа ви препорачуваме да го испробате и да се уверите во можностите на софтверот GstarCAD.

Ekosystem, Bojan Gorjup, (u.d.i.s.)

Тим за техничка поддршка

Тимот за техничка поддршка се состои од експерти со широко познавање од областа на CAD и BIM софтверите. Можете да контактирате со техничка поддршка со прашања за избор на софтвер, инсталирање или користење на програмата. За клиентите кои сакаат највисоко ниво на поддршка, нудиме VIP договор кој вклучува надградба на софтверот и техничка поддршка 365 дена во годината.

Нудиме техничка поддршка преку телефон или е-пошта на хрватски, словенечки, англиски и српски.

Контактирајте не за техничка поддршка

Тим за техничка поддршка

Тимот за техничка поддршка се состои од експерти со широко познавање од областа на CAD и BIM софтверите. Можете да контактирате со техничка поддршка со прашања за избор на софтвер, инсталирање или користење на програмата. За клиентите кои сакаат највисоко ниво на поддршка, нудиме VIP договор кој вклучува надградба на софтверот и техничка поддршка 365 дена во годината.

Нудиме техничка поддршка преку телефон или е-пошта на хрватски, словенечки, англиски и српски.

Контактирајте не за техничка поддршка

Најефикасна CAD алтернатива.

30 ДЕНА БЕСПЛАТНО

Вклучени сите карактеристики. Не е потребна кредитна картичка.

 

Најефикасна CAD алтернатива.

30 ДЕНА БЕСПЛАТНО

Вклучени сите карактеристики. Не е потребна кредитна картичка.

 

Go to Top