GstarCAD 2024: Како да импортирате STEP-датотеки?

GstarCAD 2024 ви овозможува да импортирате нови 3D датотеки како STEP и IGES! GstarCAD дополнително ја подобрува оперативната ефикасност и го подобрува корисничкото искуство со оптимизирана брзина и квалитет, проширена API компатибилност, надградени алатки за динамичко внесување и прилагодливи погледи.Една од одличните новости на GstarCAD е можноста за импортирање на STEP / IGES датотеки. Прочитајте [...]