Референци

Gstarsoft Co., Ltd.

Gstarsoft е признат водечки снабдувач на 2D/3D CAD софтвер и решенија за индустрии кои вклучуваат AEC, механички и производствени, електроника и електроника, ГИС, истражување и мапирање, градежништво итн. Со речиси 30 години горда историја на технолошки иновации и практика, Gstarsoft е посветен на обезбедување брз, моќен и DWG-компатибилен CAD софтвер и решенија за клиентите и партнерите ширум светот. Денес има над 800.000 инсталации на GstarCAD производи и 50.000.000+ корисници на DWG FastView во повеќе од 100 земји низ светот

Историја на Gstarsoft

Референци
Референци

Вистински факти

Зошто да не изберете нас?

  1. Независна интелектуална сопственост. Трајна лиценца и вие одлучувате кога да ја надградите.
  2. Поддршка за мајчин .dwg, високо компатибилна со ACAD во динамички блокови, кориснички интерфејс, формати на датотеки, API, итн. Освен тоа, GstarCAD Mechanical 2020 е исто така компатибилен со ACM и сега поддржува формат на датотека ACM6.
  3. Три центри за истражување и развој со повеќе од 200 вработени за истражување и развој, обезбедувајќи висок квалитет на нашите производи.
  4. Професионален тим за техничка поддршка.
  5. Избрана од над 800.000 корисници ширум светот.
  6. Искусни и доверливи партнери од целиот свет за да обезбедат локална услуга за клиентите.
Референци

100+

Дистрибутер

Референци

150+

Програмер

Референци

800,000+

Клиент

Глобален

Професионални дистрибутери низ целиот свет

Референци
Референци