GstarCAD 2024: Како да импортирате STEP-датотеки?

GstarCAD 2024 ви овозможува да импортирате нови 3D датотеки како STEP и IGES! GstarCAD дополнително ја подобрува оперативната ефикасност и го подобрува корисничкото искуство со оптимизирана брзина и квалитет, проширена API компатибилност, надградени алатки за динамичко внесување и прилагодливи погледи.Една од одличните новости на GstarCAD е можноста за импортирање на STEP / IGES датотеки. Прочитајте [...]

GstarCAD 2024 – Ново издание на најпопуларниот CAD софтвер

Откријте што е ново во долгоочекуваниот GstarCAD 2024! Преземете ја новата пробна верзија и уверете се во квалитетот на новата верзија и размислете за надградба на постоечкиот GstarCAD софтвер. https://www.youtube.com/watch?v=52Eqs-K05P8&list=PLFzUDPFngCzr0dZon4o025FG338Qn82TO&index=1 Преземете го GstarCAD 2024 бесплатно! Контактирајте со нас за повеќе информации, а исто така препорачуваме да ја преземете новата Пробна верзија.   Преземи [...]

Go to Top