Дали FreeCAD е алтернатива на AutoCAD?

By |мај 27th, 2022|Uncategorized @mk|

Дали FreeCAD е алтернатива на AutoCAD? FreeCAD е бесплатен софтвер, параметарска алатка за 3D моделирање со отворен код, направена првенствено за дизајнирање објекти во 3D. FreeCAD навистина не е типичен CAD софтвер за изработка и не е наменет да биде алтернатива на AutoCAD. FreeCAD не поддржува DWG/DXF-датотеки кои се природни датотеки за целиот CAD [...]

Коментарите се исклучени на Дали FreeCAD е алтернатива на AutoCAD?

GstarCAD Mechanical 2022

By |април 20th, 2022|Uncategorized @mk|

Неодамна беше објавена нова верзија на GstarCAD Mechanical 2022. Дали GstarCAD Mechanical 2022 е вистинскиот избор за вас? Прочитајте ја следната статија.Што е GstarCAD Mechanical?GstarCAD Mechanical ги покрива сите функционалности на софтверот GstarCAD Professional, како и голем број дополнителни функции за дизајнирање 2D инженерска документација. GstarCAD Mechanical содржи база на податоци со стандардни библиотеки на [...]

Коментарите се исклучени на GstarCAD Mechanical 2022

Старо за ново – AutoCAD за GstarCAD

By |април 4th, 2022|Uncategorized @mk|

Уморни од работа со стар, бавен и некомпатибилен CAD софтвер? Сега е вистинското време да изберете нов софтвер со одлична перспектива и да добиете до 50% попуст на едноставна замена „старо за ново“. Дали имате стар софтвер AutoCAD кој повеќе не можете да го користите поради недостаток на функционалност, некомпатибилност со новата Windows околина [...]

Коментарите се исклучени на Старо за ново – AutoCAD за GstarCAD

Откријте Aplitop TcpMDT за GstarCAD

By |март 31st, 2022|Uncategorized @mk|

Откријте го Aplitop TcpMDT за GstarCAD, најдобриот CAD додаток за геодети! Aplitop TcpMDT за GstarCAD или други CAD платформи се користи од илјадници корисници ширум светот и нуди сеопфатно решение за планирање на сите видови геодетски/инженерски проекти, од моделирање на терен до сложени проекти за патишта и друга инфраструктура. Кривата на учење [...]

Коментарите се исклучени на Откријте Aplitop TcpMDT за GstarCAD

Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1

By |март 31st, 2022|Uncategorized @mk|

Достапно е ново ажурирање Service Pack 1 (SP1) за GstarCAD 2022! Овој пат, 85 грешки се елиминирани и поправени. Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1 Благодарни сме на сите корисници ширум светот кои учествуваа и пријавија грешки што се појавија во тековната верзија на GstarCAD. GstarCAD обично издава поправки двапати годишно, во форма [...]

Коментарите се исклучени на Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1

GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма

By |октомври 28th, 2021|Uncategorized @mk|

GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма Откријте што е ново во ова долгоочекувано издание на GstarCAD 2022! Едноставно преземете ја новата демо верзија и уверете се во квалитетот на новата верзија и размислете за надградба на постоечкиот GstarCAD софтвер. Пристигна нова верзија на GstarCAD 2022! Кои карактеристики и подобрувања ќе ги [...]

Коментарите се исклучени на GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма

Ново издание на Spatial Manager 7 за GstarCAD

By |јули 13th, 2021|Uncategorized @mk|

Излезена е новата верзија 7 на ‘Spatial Manager’ и доаѓа полна со нови функции и подобрувања, кои ќе ви овозможат да бидете многу попродуктивни во развојот на кој било проект, анализа или работа поврзана со територијални и географски информации. Ве покануваме да го погледнете овој запис на блогот и поврзаното видео со цел на [...]

Коментарите се исклучени на Ново издание на Spatial Manager 7 за GstarCAD
Go to Top