Avatar Of Andrija

About andrija

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far andrija has created 102 blog entries.

GstarCAD Mechanical 2022

Неодамна беше објавена нова верзија на GstarCAD Mechanical 2022. Дали GstarCAD Mechanical 2022 е вистинскиот избор за вас? Прочитајте ја следната статија.Што е GstarCAD Mechanical?GstarCAD Mechanical ги покрива сите функционалности на софтверот GstarCAD Professional, како и голем број дополнителни функции за дизајнирање 2D инженерска документација. GstarCAD Mechanical содржи база на податоци со стандардни библиотеки на [...]

Старо за ново – AutoCAD за GstarCAD

Уморни од работа со стар, бавен и некомпатибилен CAD софтвер? Сега е вистинското време да изберете нов софтвер со одлична перспектива и да добиете до 50% попуст на едноставна замена „старо за ново“. Дали имате стар софтвер AutoCAD кој повеќе не можете да го користите поради недостаток на функционалност, некомпатибилност со новата Windows околина [...]

Откријте Aplitop TcpMDT за GstarCAD

Откријте го Aplitop TcpMDT за GstarCAD, најдобриот CAD додаток за геодети! Aplitop TcpMDT за GstarCAD или други CAD платформи се користи од илјадници корисници ширум светот и нуди сеопфатно решение за планирање на сите видови геодетски/инженерски проекти, од моделирање на терен до сложени проекти за патишта и друга инфраструктура. Кривата на учење [...]

Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1

Достапно е ново ажурирање Service Pack 1 (SP1) за GstarCAD 2022! Овој пат, 85 грешки се елиминирани и поправени. Најновата верзија на GstarCAD 2022 – SP1 Благодарни сме на сите корисници ширум светот кои учествуваа и пријавија грешки што се појавија во тековната верзија на GstarCAD. GstarCAD обично издава поправки двапати годишно, во форма [...]

GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма

GstarCAD 2022 – Нова верзија на најпосакуваната CAD програма Откријте што е ново во ова долгоочекувано издание на GstarCAD 2022! Едноставно преземете ја новата демо верзија и уверете се во квалитетот на новата верзија и размислете за надградба на постоечкиот GstarCAD софтвер. Пристигна нова верзија на GstarCAD 2022! Кои карактеристики и подобрувања ќе ги [...]

Go to Top